Η εταιρεία

Ιδέα, ανάπτυξη, δημιουργία, ποιότητα

Από το 2012 παρέχουμε υπηρεσίες και προϊόντα ανώτερης ποιότητας !

Από το 2012 η εταιρεία μας έχει κατανοήσει το κενό στην ζήτηση ιδιωτικής ετικέτας από τις επιχειρήσεις σε ενεργειακά ποτά, αναψυκτικά και εμφιαλωμένα νερά.

Δημιουργώντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, καταφέραμε να γίνουμε οι καλύτεροι στην παράγωγη ποτών ιδιωτικής ετικέτας.

Τα τμήματα έρευνας, ανάπτυξης, δημιουργίας, τεχνολογίας, μάρκετινγκ και παραγωγής ολοκληρώνουν το κάθε έργο παρέχοντας στην αγορά ένα προϊόν που εκπλήσσει ευχαρίστα όλους τους πελάτες μας

Τα προϊόντα μας τα έχουν επιλέξει επιχειρήσεις από:

  • Μεγάλη Βρετανία
  • Καναδά
  • Ηνωμένες Πολιτείες
  • Ελλάδα
  • Γαλλία
  • Αυστραλία
  • Τρινιντάτ Τομπάκο
  • Μάλτα
Είναι πραγματικότητα

Οι αριθμοί μιλούν για εμάς

0
Προϊόντα
0
Χώρες
0
Ολοκληρωμένα έργα

Η ποιότητα στα προϊόντα μας είναι αυτό που μας έχει αναδείξει. Παρακολουθούμε και εξετάζουμε το 100% σε κάθε λεπτομέρεια κατά την παραγωγή. Θέλουμε να είναι ικανοποιημένοι όλοι οι πελάτες μας.

Καινοτόμες λύσεις

Μας δίνετε την ιδέα σας και το τμήμα έρευνας ανάπτυξης και τεχνολογίας δημιουργεί καινοτόμες προτάσεις για το προϊόν που θέλετε. Η εμπειρία μας σας δίνει κατευθύνσεις οι όποιες θα κάνουν τις επιλογές σας ποιο προσιτές στον τελικό καταναλωτή. Από το ίδιο το προϊόν, την ετικέτα του, την συσκευασία, το μάρκετινγκ, την μεταφορά, το τελικό κόστος, τις επιλογές στην διανομή. Μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε στην δημιουργία πλατφόρμας υποδοχής επενδυτών στο δικό σας προϊόν. Είμαστε οι συνεργάτες σας στην ιδέα σας.

Αξεπέραστη ποιότητα

Όλα τα προϊόντα μας που προσφέρουμε στους πελάτες μας είναι ελεγμένα και συνοδεύονται από Certificates. HACCP – HALAL – FDA – ISO 9001. Από το νερό της πηγής έως και την συσκευασία, ακολουθούνται αυστηροί κανόνες τους οποίους έχουμε αμετάκλητα σε εφαρμογή. Η όλη διαδικασία είναι αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε για την ποιότητα στην παραγωγή των προϊόντων. Η υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών έχει υψηλά στάνταρτ απόδοσης και είναι ικανές να φέρουν λύσεις σε όποιες τυχών δυσκολίες παρουσιαστούν.

Είμαστε αυτοί που μπορείτε να εμπιστευτείτε για τη λύση σε όλες τις ανάγκες σας.

Χρειάζεστε προϊόντα ποτού ιδιωτικής ετικέτας; Είμαστε ειδικοί!

Need Help?